Zoeken
 
 

Tarkett wordt partner van Team Sunweb


Dendermonde, 15 mei 2019
Tarkett kondigt de sponsoring van wielerploeg Team Sunweb aan. Tarkett, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve vloeren en sportveldoplossingen, heeft voor twee jaar een overeenkomst gesloten met de internationale wielerploeg met onder andere de Belgische wielrenners Jan Bakelants en Louis Vervaeke.
Met de overeenkomst ondersteunt Tarkett de activiteiten van Team Sunweb tot eind 2020 en wil het bedrijf zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen.

'Het motto van Team Sunweb is ‘Keep Challenging' en daar kunnen wij ons perfect in vinden', aldus Filip Eeckhout, General Manager Tarkett Belux. 'Ook wij blijven onszelf op dagelijkse basis uitdagen om aan de wereldtop te kunnen presteren, waarbij we net als deze wielerploeg altijd oog houden voor een betere, duurzame wereld.'

Met de visie Doing Good. Together. zet Tarkett zich in om klanten van dienst te zijn met innovatieve oplossingen die de natuurlijke hulpbronnen van de wereld zoveel mogelijk behouden. Ook Team Sunweb werkt actief aan duurzame initiatieven door bijvoorbeeld al hun CO2-uitstoot te compenseren.

Bevloering nieuwe hoofdkantoor in Deventer

Marko Hartmann, projectleider bij Team Sunweb, over de nieuwe samenwerking: 'Wij zijn trots dat we een mooi internationaal merk aan ons mogen binden. De waarden en visie van Tarkett sluiten naadloos aan bij waar wij als Team Sunweb voor staan en waar onze ambities liggen.'

Binnen de overeenkomst heeft Tarkett verschillende vloeren geplaatst, waaronder in het nieuwe hoofdkantoor van Team Sunweb in Deventer, dat binnenkort zijn deuren opent.

Tarkett bestaat inmiddels 135 jaar en realiseerde in 2018 een netto omzet van meer dan 2,8 miljard euro. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen heeft de groep klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Met circa 13.000 medewerkers en 36 productielocaties verkoopt Tarkett elke dag 1,3 miljoen vierkante meter aan vloeren voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De groep implementeerde een eco-innovatiestrategie, gebaseerd op Cradle to Cradle-principes. Het bedrijf stelt de circulaire economie te willen stimuleren, met als uiteindelijke doel een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen en het behoud van het natuurlijke kapitaal.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren