Zoeken
 
 

Volle Machineering 2019 komt eraan


Brussel, 20 februari 2019
Auteur:
Rolf Elling
Machineering 2019, de beurs niet alleen voor het maken maar ook voor het laten maken van A tot Z strijkt van 27 tot 29 maart 2019 neer in Brussels Expo. Het grootste paleis wordt omgebouwd tot een maakplatform met alle machinetechnologie, software, materialen en oplossingen voor het slim ontwerpen, engineeren, transformeren, maken en assembleren van producten, componenten en machinebouw.

Met circa 150 machine-, technologie- en materialenleveranciers zal het gehele scala voor de maakindustrie worden getoond. Het werd hoog tijd dat België zijn eigen beurs voor maaktechnologie kreeg. En dan ook in de meest complete zin. Engineeren, co-engineeren, ontwerpen, bewerken, assembleren, afwerken, subcontracting en alle andere deelfacetten van het maken, verdienen één enkel platform, waar alle afdelingshoofden uit productie, aankoop, onderzoek en ontwikkeling hun gading vinden. En dat is wat Machineering invult, zowel op de beursvloer als tijdens de expert classes. Er is nog een aantal plaatsen vrij, negen in totaal, bijna uitverkocht dus.

 

Voor wie 

Machineering richt zich tot elke onderneming die deels of hoofdzakelijk in haar productieproces materialen (metaal, kunststoffen, composiet of combinaties) produceert, gebruikt, transformeert, bewerkt of assembleert. Bedrijven actief in de productie en ontwerp van machines, industriële toelevering, engineering en co-engineering, machine- en apparatenbouw, machineherstelling, revisie, maintenance.  

 

De bezoekers 

Alle beslissers en directie voorschrijvers, consultants, inkopers, afdelingshoofden uit productie, engineering, supply chain, maintenance, assemblage, onderzoek & ontwikkeling, product design... op zoek naar nieuwe technologie, machines, oplossingen, toeleveranciers, tools en componenten voor bovenvermelde activiteiten.


Machineering is de nieuwe naam voor de voormalige MTMS, dat staat voor Materials Transformation and Machining Show. Deze werd gehouden samen met Machineering. Nu gaat alles verder onder deze paraplu. Het dekt volledig de lading voor de maakindustrie.Op de laatste MTMS in 2017 kwamen ruim 7.000 bezoekers af. Naast de exposanten zijn er veertien expert classes omtrent engineering, productietechnologie en materialenkeuze. 

 

Wanneer 

Machineering wordt gehouden van woensdag 27 maart tot en met vrijdag 29 maart 2019. De openingstijden zijn op woensdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag is de nocture en VIP-avond. De beurs is dan geopend tot 22.00 uur. Op vrijdag sluit de beurs om 16.00 uur. Het bezoek is gratis bij voorregistratie. 


Vraag & Aanbod is ook aanwezig en u kunt ons vinden op standnummer B37. In de eerstkomende editie een voorbeschouwing. Heeft u nieuws, mail het naar de redactie: redactie@vraagenaanbod.be .


Bovendien bent u tijdens Machineering welkom in onze stand om het glas te heffen. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren