Zoeken
 
 

Nieuwe technologiebeurs SuperNova in Antwerpen


Antwerpen, 28 maart 2018
Het voormalige ‘Creativity World Forum‘ (CWF), wordt in 2018 uitgebreid tot een heus festival van de toekomst, onder de naam SuperNova. Dit festival vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2018 in Antwerpen en wordt georganiseerd door Flanders DC en Scale-Ups.eu, met steun van de Vlaamse overheid.

SuperNova wil zowel professionals als het grote publiek demonstreren hoe bedrijven en het dagelijkse leven de volgende jaren zullen evolueren dankzij de technologieën van de toekomst. Dit alles vindt plaats onder het motto ‘Tomorrow is unstoppable'. Volgens de organisatie wordt SuperNova zowel een ‘conference', een ‘expedition', een ‘tech fair' als een ‘investors pitching'.

 

Scale-ups helpen bij opstartfase 

De plaats van het gebeuren is het Eilandje. Het publieksgedeelte moet de drempelvrees voor nieuwe technologische toepassingen wegnemen. Het professionele gedeelte wil beginnende, snel groeiende bedrijven - de zogenaamde scale-ups - helpen tijdens hun opstartfase. Flanders DC, een orgaan van de Vlaamse overheid en het privébedrijf Scale-ups.eu van ondernemer Jürgen Ingels trekken de kar. De Vlaamse regering trekt voor het initiatief 1,6 miljoen euro uit. 

 

Technologiebeurs 

Tijdens het festival wordt ook een beurs georganiseerd. Daarop kunnen bedrijven elkaar leren kennen en aftasten of en hoe samenwerking mogelijk is. Op die beurs zullen nationale en internationale technologiebedrijven staan. Trekker van gedeelte is ondernemer Jürgen Ingels van Scale-Up.eu. Hij draagt 600.000 euro bij. Meer informatie is te vinden op https://www.scale-ups.eu/blogposts/2018/supernova-the-conference-where-tomorrow-is-unstoppable 


 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren