Zoeken
 
 

Hoffmann Group en CHS Special Products slaan handen ineen


8 maart 2017
De Hoffmann Group, systeempartner voor kwaliteitsgereedschap in Europa gaat samenwerken met CHS Special Products. Dit in Rotterdam gevestigde bedrijf is onderdeel van de CHS Container Groep in Duitsland. Het is één van de grootste leveranciers van op maat gemaakte containers.
Aangezien de Hoffmann Group zich ook steeds meer richt op het uitrusten en leveren van complete gereedschapscontainers (ook wel mobiele workshops genoemd), was een logische stap om dit unieke concept samen met CHS Special Products verder uit te bouwen. Hierbij vullen beide partijen elkaar uitstekend aan. Hoffmann Group is in Europa systeempartner voor kwaliteitsgereedschap.

 

70.000

De onderneming verenigt zowel de handelskwaliteit alsmede producent- en servicekwaliteit. De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.500 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan vijftig landen. De Hoffmann Group biedt, inclusief het eigen premium-merk Garant, 70.000 kwaliteitsgereedschappen van de wereldwijd toonaangevende producenten.

 

Bedrijfsinrichting

Ook is de Hoffmann Group gespecialiseerd in op maat gesneden bedrijfsinrichting (kasten/werkbanken etc.) met een eigen productiefaciliteit genaamd ‘Garant Productions'. Ter ondersteuning is er een eigen technisch specialist op het gebied van 6S, die zich tevens bezighoudt met de ‘werkplaats van de toekomst', Smart Industry en Industrie 4.0.

 

Containers

CHS Special Products is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van containers voor speciale doelen, van een enkele container tot een hele serie. Containers kunnen er worden gekocht, gehuurd of geleased. CHS richt zich vooral op innovatieve oplossingen, die voldoen aan de vaak complexe behoeften en eisen van de klant. Dankzij de jarenlange ervaring op deze markt, kan CHS vanaf de start van een project meedenken en adviseren zodat er perfect maatwerk kan worden geleverd. Na voltooiing van een opdracht stopt de service niet, want ook het transport, montage on-site, reparatie en onderhoud wordt geregeld. Containers kunnen voor de deur worden afgeleverd.
Overal waar extra woonruimte nodig is, kunnen ruimte-elementen van CHS gebruikt worden. Vanaf de opdracht tot de sleutelklare oplevering van een wooneenheid is het een veeleisende weg. Met de ‘Bouwterrein-doku' biedt het bedrijf een exclusief inzicht in de dagelijkse arbeid en de veelzijdige opbouwfasen van verschillende projecten.

 

 

www.hoffmann-group.com
www.chs-containergroup.de

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren