Zoeken
 
 

Indumation: Pilz zet veiligheid voorop


Kortrijk, 20 februari 2017
Pilz is wereldwijd actief als speler in de automatiseringstechniek. De visie binnen deze automatiseringsbedrijf is gericht op ‘The Spirit of Safety’. Dit betekent dat het bedrijf zich met haar producten toelegt op veiligheid. Tijdens Indumation stonden derhalve veel aspecten in het teken van en veiligheid en Industrie 4.0.
Renaat Vandelanotte, general directeur voor Pilz in België stelde dan ook dat Pilz blijvend streeft naar veiligheidsoplossingen binnen de automatisering. ‘We zien synergie ontstaan tussen de diverse productgroepen en de opgebouwde kennis en studies die we doen, vinden we meer en meer terug in onze producten'.
Met componenten, systemen en services ondersteunt Pilz bij de automatisering van uw machines en installaties. Innovatieve oplossingen voor de complete automatisering, er wordt dagelijks aan gewerkt. Dit om te komen tot veilige, innovatieve automatisering.
Zo wordt op de stand onder andere het automatiseringssysteem PSS 4000 getoond. Dit kan naar klantwens worden samengesteld. Hiervoor staan besturingen in verschillende prestatieklassen, talrijke I/O-modules en visualiserings- en engineeringsoftware tot de beschikking. Ook aansprekend is de industriële plc-opstelling voor de railway die met de PSS 4000 kan worden vervaardigd. Hiermee worden onder andere de treinwissels bewaakt. ‘Binnen vrijwel alle ontwikkelingen bij Pilz is Industrie 4.0 de leidraad', aldus Vandelanotte.
www.pilz.be
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren