Zoeken
 
 

Technologie en toelevering vinden elkaar tijdens netwerkevent MNE


Kortrijk, 21 januari 2016
Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 vindt in Kortrijk MNE 2016 (Materials Transformation Network Event) plaats. MNE is een netwerkevent waar de bezoekers in kleinere standen contacten kunnen leggen met de vertegenwoordigers van de exposanten. Meer dan 170 toeleveranciers en technologieleveranciers voor de metaal- en kunststofverwerking waaronder bijna veertig leden van Agoria Metal-Alliance.be en Agoria Subcontracting stellen zich op het event voor.

Er zijn vijf goede redenen om deze nationale netwerkbeurs voor de industrie te bezoeken. MNE biedt een compleet aanbod van 180 Benelux-leveranciers van machines, technologie en software voor het ontwerpen, engineeren, prototypen, transformeren, behandelen en assembleren van componenten uit metaal, kunststoffen, composiet en hybride materialen. Ook is er een breed aanbod van Benelux-toeleveranciers die componenten, onderdelen of product van a tot z kunnen ontwerpen of produceren. Bovendien is het een gezellig en meest gerichte netwerkevent in België, waar bezoekers ongestoord de tijd krijgen, ook buiten kantooruren,  voor een verkennend, informeel gesprek. Dagelijks is de beurs geopend tot 21.00 uur. Gerenommeerde ondernemers uit de sector verduidelijken hun visie op hun business in de Ideas Battle Arena, in het hart van de beurs, telkens gevolgd door een netwerkreceptie. De Ideas Battle Arena is inmiddels het grootste ondernemerscafé binnen de Belgische industrie geworden. En het gaat om zien en gezien worden. Vang de meest recente nieuwtjes op over collega's, opportuniteiten of bedreigingen en keer huiswaarts met een schat aan ideeën om uw onderneming een nieuwe boost te geven.


Standhouders

Aanwezige standhouders zijn leveranciers van machines, IT, software en randapparatuur voor de bewerking, transformatie van metaal, kunststoffen en composieten (lassen, plaatbewerking, verspaning, oppervlaktebehandeling, precisie en prototyping, 3D, verbindingstechniek. Daarnaast zijn er toeleveranciers actief in het verwerken, transformeren of maken van componenten in metaal, kunststoffen en composiet, modelmakerijen, machinebouw, metaalconstructie, engineeringbedrijven, servicepartners, revisie- en maintenancebedrijven en kenniscentra aanwezig.De bezoekers zijn beslissers, staf en technische teams uit de metaal- en kunststoffentransformatie,  maakindustrie en machinebouw.


Gevarieerde mix

Het succes van de MNE-formule zit in de gevarieerde mix van technologie en toelevering. Een teambezoek per bedrijf is dan ook een must voor elk maakbedrijf (en de verschillende afdelingen ervan). Dit, in combinatie met het feestelijke, gezellige, geanimeerde opzet en de inmiddels befaamde Ideas Battle Arena in het centrale ondernemerscafé, maakt van MNE 2016 de grootste nieuwjaarsreceptie van de sector. Technologie en toelevering samen! Vandaar de slogan: ‘Make it better! Together!'

 

Beurs

Het event is op 3 en 4 februari telkens van 14.00 tot 21.00 uur in Hall 4 in Kortrijk Xpo. Bezoeken. De toegang is gratis mits pre-registratie online en enkel voor professionals.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren