Zoeken
 
 

Ook RoboJob van de partij op MNE


Heist-op-den-Berg (BE), 20 januari 2016
In de aanloop naar de Techni-Show, de grootste beurs van de Benelux, zet RoboJob het beursjaar in in Kortrijk. Daar vindt immers de tweejaarlijkse editie van MNE - het MTMS Network Event - plaats op 3 en 4 februari 2016.

België is de thuismarkt van RoboJob, de markleider in de automatisering van cnc-machines, en het mag dan ook niet ontbreken op vrijwel de enige beurs van dit jaar. RoboJob zal dan ook deelnemen aan het MTMS Network Event, kortweg MNE, dat plaatsvindt in Kortrijk Xpo op 3 en 4 februari 2016. Daar krijgen de Belgische bezoekers immers het grootste aanbod aan technologie- en toeleveranciers voor de maakindustrie en machinebouw.

 

Druk beursjaar

Na een uiterst succesvol 2015 wil RoboJob de lijn doortrekken in 2016, en met dat doel in het achterhoofd zal het opnieuw deelnemen aan tal van beurzen en events.  Een blik op de beursagenda leert ons dat er dit jaar ook wordt deelgenomen aan de CISCO Live! beurs in Berlijn (februari), en daarna volgen nog opendeurdagen bij INEX, ook in Duitsland, de TechniShow in Utrecht, het Salon de l'Industrie in Parijs, de MACH-beurs in Birmingham en de AMB Messe te Stuttgart in september. 

 

Turn-Assist 180

Op het MTMS Network Event zal RoboJob de Turn-Assist 180 live demonstreren aan een simulator.  De Turn-Assist 180 - die kan worden ingeschakeld om CNC-draai- en slijpmachines te automatiseren - is nog steeds de meest compacte automatisering op de markt, maar dankzij de mogelijkheid tot stapelen van werkstukken, is het tóch mogelijk om heel wat capaciteit te creëren op een zeer beperkte oppervlakte.

 

Op het MTMS Network Event vindt u RoboJob op Stand I 08. Behalve RoboJob zijn er tal van technologie- en toeleveranciers aanwezig, waaronder ook verschillende klanten en partners van RoboJob.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren