Zoeken
 
 

Nacht van de Inspiratie voor pre-starters


Leuven, 22 augustus 2018
Startende ondernemingen worden geconfronteerd met wel 1001 dingen waar ze aan moeten denken. Hierdoor vergeten ze vaak waar het in essentie om gaat en is het een goede zaak om over het juiste klankbord te beschikken. Hier speelt Bizidee op in, onder meer dankzij zijn gratis Nacht van de Inspiratie, waarvan er op 27 september in Leuven een editie plaatsvindt.

Waar het om draait, is dat Bizidee (een initiatief ter bevordering van ondernemingszin bij pre-starters, gesteund door de Vlaamse Overheid, in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen in het kader van meer en sterker ondernemerschap) helpt het ondernemingsplan nog verder aan te scherpen. Tijdens de Nacht van de Inspiratie wordt een avond met boeiende workshops, inspirerende sprekers en individueel advies van experts aangeboden. Het goede nieuws bij dit alles: inschrijven is helemaal gratis! 

 

Gastcoach: Jeroen De Wit 

In Leuven wordt alles in goede banen geleid door keynote spreker en gastcoach Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. Het programma start om 17 uur en loopt tot 22 uur. Het vindt plaats in de gebouwen van de provincie Vlaams-Brabant aan het Provincieplein 1 in 3010 Leuven. Opgelet: inschrijven vooraf is noodzakelijk. Reserveer je en daag je niet op of zeg je laattijdig af wordt er een no show fee van 25 euro aangerekend.

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief