Zoeken
 
 

Blog Rolf Elling: 'Niet alles in de hand'


Deventer (NL), 1 december 2021
Auteur:
Rolf Elling
Het leven dendert maar door. Wat gaat de tijd toch snel he, hoor ik menig keer om me heen. En dat klopt. Als je een leuke baan hebt waaruit je voldoening haalt, als je het thuis goed naar de zin hebt en alles loopt naar wens, kortom er is weinig te klagen. Maar de tijd vliegt voorbij.

Maar het kan in één klap veranderen. Door ziekte, door privé-omstandigheden of door een andere nare gebeurtenis.

 

Dan word je teruggeworpen in de keiharde realiteit. Het werk is ineens niet zo essentieel meer, alles is in een klap niet meer zo verschrikkelijk belangrijk. Dan telt er nog maar een ding, het moet beter worden. Het klinkt wellicht wat melancholisch, maar ik wil het besef doen oproepen dat je niet alles in in de hand kunt hebben.

 

Geniet dus van elke dag, geniet van alles wat je dierbaar is. Met andere woorden, naast het werkzame leven zijn ook de privézaken belangrijk.

 

De Belgische maakindustrie staat er best goed voor. Ook dat is mooi meegenomen. Maar op het vlak van automatisering en robotisering mag er nog wel een schepje boven op. Het automatiseren en robotiseren is voor een aantal aspecten een essentiële oplossing. Er is wel een aspect waar rekening mee moet worden gehouden. Doe een dergelijke investering niet zo maar uit de losse pols maar denk hier wel even goed over na. Er zijn legio mogelijkheden om de productie te optimaliseren.

 

Hierbij heb ik wel het advies om je goed te laten adviseren over welke mogelijkheden er allemaal zijn en ga niet te kort door de bocht. Beter even wat meer tijd nemen en de perfecte oplossing vinden, dan te snel een besluit nemen waar je achteraf toch niet helemaal gelukkig mee bent.

 

Momenteel is van groot belang dat met de automatiseringsoplossingen manuren worden gewonnen. Dit is tegelijkertijd het grootste pluspunt van het implementeren hiervan.


Rolf Elling, hoofdredacteur


Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.com
Twitter: @venabelgie_Rolf
Facebook: www.facebook.com/venabelgie


 

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief