Zoeken
 
 

Blog Rolf Elling: 'Lekker sociaal of toch niet'


Deventer (NL), 3 november 2021
Auteur:
Rolf Elling
Sociale media is in trek. Al een tijdje uiteraard, maar het is ook een mooie graadmeter om eens te onderzoeken wat er nu echt leeft bij ondernemers. Ten minste zo ervaar ik dit. Vooral bij de berichten die ik plaats op LinkedIn zie ik een bepaalde tendens. De meer algemenere berichten worden vele malen minder gezien en bekeken dat de meer specifiekere. Ik zal even een voorbeeld geven.

Tijdens de Nederlandse Metaaldagen in 's Hertogenbosch - waar best veel Belgische bezoekers naartoe zijn gekomen - was ik gevraagd door de Koninklijke Metaalunie om de ondernemersdiscussie te leiden. Tja, en dergelijke verzoeken vind ik altijd lastig om te weigeren, nee hoor ik doe het met veel genoegen.

 

In elk geval is er een bericht van gemaakt en dat hebben we weer geplaatst op onze website. Vervolgens gebruik ik deze link dan weer om op mijn LinkedIn account te zetten. En, beste lezers, als je dan ziet hoe vaak dit is gezien, blijkt dat alle items gericht op het pure ondernemerschap in het bijzonder leven in de maakindustrie.

 

Van elkaar leren, met elkaar sparren over actuele ontwikkelingen, en de kennis en kunde met elkaar delen, het zijn allemaal onderdelen waar de maakindustrie sterker van wordt. Het samen sterker staan geldt dan ook zeker binnen deze tak van industrie.

 

En dat doet mij deugt, vanzelfsprekend. Want daar doen we het (ook) voor. Naast alle ondernemersgerichte berichten en artikelen in onze Vraag&Aanbod. Want, en hier liggen onze roots, we willen met alle berichtgevingen, artikelen, reportages en marktinformatie, de ondernemers in de maakindustrie, in de breedste zin van het woord en met verve ondersteunen.

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief