Zoeken
 
 

Cecimo licht ‘Made in China 2025 strategy’ toe


Brussel, 22 augustus 2018
Agoria, een lid van Cecimo, wijst op een interessant document dat de laatstgenoemde organisatie beschikbaar stelt. Het gaat om de 'Briefing on the machinery sector in China 2018 // Made in China 2025 strategy'. Cecimo, de Europese vereniging die de belangen van de gereedschapsmachine-industrie behartigt op internationaal en Europees niveau, richt dit op alle Europese kmo's die machines bouwen.

Aan bod komt onder meer hoe de Chinese machinebouwsector in elkaar zit en hoe deze sector de voorbije jaren evolueerde. Verder wordt de impact van de Made in China 2025-strategie op zijn verschillende deeltakken (waaronder de productie van landbouwmachines, bouwmachines, gereedschapsmachines, zware industrie, enzovoort bekeken. Bijzonder interessant is vooral de duiding welke kansen en risico's het Chinese overheidsbeleid ter zake met zich meebrengt voor Europese kmo's.

 

Gratis download 

Volgens Agoria is de Cecimo-publicatie verplichte lectuur voor alle machinebouwers in Europa, zeker als ze China als (mogelijke) afzetmarkt beschouwen. Het pdf kan gratis gedownload worden via de website van Agoria. 'Briefing on the machinery sector in China 2018 // Made in China 2025 strategy' is beschikbaar via de volgende link: https://www.agoria.be/www1.wsc/webextra/prg/nwAttach?appl=enewsv7&enewsdetid=213458&attach=Attach123854001.pdf&BodyPreview=no.

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief