Zoeken
 
 

Paul Kumpen officieel nieuwe Voka-voorzitter


Brussel, 7 oktober 2015
Op maandag 5 oktober gaf Paul Kumpen, in aanwezigheid van ondernemers, toppolitici en eerste minister Charles Michel, zijn inaugurale rede als Voka-voorzitter. De bouwondernemer volgt Michel Delbaere op. De nieuwe Voka-voorzitter kijkt uit naar drie boeiende jaren. 'We willen nog dichter bij onze leden staan alsook de rol tegenover het middenveld blijven opnemen.'

Michel Delbaere nam met een sterke toespraak afscheid van zijn mandaat als Voka-voorzitter. Hij blikte terug op de belangrijke realisaties van Voka tijdens zijn voorzitterschap, met de belangrijke adviesrol tijdens de voorbije verkiezingen als orgelpunt. Daarnaast keek Delbaere ook vooruit naar wat er nog allemaal op de plank ligt. En dat zijn volgens hem vier belangrijke werven: meer mensen aan het werk, een efficiënte en effectieve sociale zekerheid, een groeibevorderende fiscaliteit en rechtszekere en democratische instituties.

 

Facts & figures, geen slogans

In zijn maiden speech als Voka-voorzitter beklemtoonde Paul Kumpen vooral dat de Voka 2.0-structuur naar nog meer nabijheid. 'Onze shareholders, jullie de ondernemers blijven topprioriteit', aldus Kumpen die op zijn beurt ook vooruit kijkt naar zijn mandaat. 'We zijn er in de voorbije jaren goed in geslaagd om onze besognes op tafel te leggen, zowel op federaal als op Vlaams niveau. Nu komt het er op aan te waken dat we verder gaan op de ingeslagen weg. We zullen dus oplossingsrichtingen en zelfs concrete oplossingen aanreiken. We zeggen niet alleen waar het naartoe moet, we zullen ook helpen om concreet de weg te vinden. Dat wil dus zeggen: we hebben nood aan een sterk kenniscentrum, dat intelligent werkt.

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief