Zoeken
 
 

Blog Rolf Elling: 'Het blijft nog ongewis'


Deventer, 10 februari 2021
Auteur:
Rolf Elling
Tja, 2021 is al weer onderweg maar wat gaat dit jaar ons allemaal brengen? Lukt het ons om van het coronavirus 'af' te komen en pakken we daarna dan de draad weer op als de wereld weer 'normaal' is. Mocht dit in de loop van dit jaar zijn beslag gaat krijgen, zal het mij niet verbazen, hoe snel de wereld er weer als vroeger en dus normaal uit gaat zien.

Maar vooralsnog is het nog niet zo ver. We moeten eerst nog een paar maanden door en nadat het overgrote deel van ons is ingeënt, zal het geleidelijk aan weer wat losser worden.

 

En voor de maakindustrie wordt het dan ook weer allemaal wat eenvoudiger. Veel ondernemers missen het fysieke contact met hun klanten, leveranciers en aanverwante partijen. Denk dan ook aan het beursbezoek. Even leek  het er toch van te komen, maar inmiddels gooit de Britse coronavariant de nodige roet in het eten. Wellicht kan er wel wat gebeuren in het najaar. We zullen het moeten afwachten. 

 

Tot die tijd zal de ondernemer zich tevreden moeten stellen met allerlei evenementen, bijeenkomsten maar dan virtueel. Want daarop is best veel te doen, Bedrijven, leveranciers, organisaties, maar ook ondernemers onderling, ze doen er allemaal aan mee. En binnen dit gremium is ook veel informatie en nieuwigheden te halen. Blijf op de hoogte. Dat is zeker in deze periode van belang.

 

Haal er uit wat er voorlopig digitaal inzit, zou ik zeggen. En blijf de vakbladen en de aanpalende internetsites en nieuwsbrieven volgen. Ook deze geven nuttige informatie waarmee het ondernemerschap of productieprocessen, wellicht nog weer efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Al het succes voor 2021 gewenst.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.com
Twitter: @venabelgie_Rolf
Facebook: www.facebook.com/venabelgie

 

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief