Bouwbedrijf Edibo breidt uit naar Wallonië


13 augustus 2019
Industrieel bouwbedrijf Edibo gaat uitbreiden in Fernelmont in de provincie Namen. Het nieuwe kantoor is bedoeld voor het zusterbedrijf Edibosud, dat zich voornamelijk concentreert op Wallonië.
Na acht jaar telt Edibosud inmiddels tien medewerkers en volgt dan nu een eigen hoofdkantoor. De uitbreiding kadert in een groter project: vier apart gebouwde units zullen verhuurd worden als bedrijfsruimte. Hiermee werkt Edibo mee aan de uitbouw van het nieuwe bedrijventerrein in de regio.

Met de nieuwbouw bereidt Edibosud zich voor op toekomstige groei. Tijdens het bouwen wordt er al rekening gehouden met eventuele latere uitbreiding. Afgevaardigd bestuurder Dirk Paerewyck van Edibosud legt de keurze voor Fernelmont uit: 'Het nieuwe gebouw ligt op een nieuw industrieterrein met uitstekende zichtbaarheid vanaf de autosnelweg E42. De locatie heeft ook vlotte aansluitingen met andere autosnelwegen zoals de E411, waardoor we vlot de rest van Wallonië kunnen bedienen. Tevens is het hoofdkantoor voor de eigen medewerkers binnenkort een pak vlotter te bereiken.'

Naar verwachting zal de bouw zijn afgerond in het najaar van 2019.
 
 
 
© Vraagenaanbod.be