LVD is 'Belgium's best managed company 2019'


Wevelgem, 13 mei 2019
Voor het tweede jaar op rij heeft Deloitte LVD Company, producent voor de wereldwijde plaatbewerkingsmarkt, uitgeroepen tot 'Best Managed Company'.
Dit maakte Deloitte bekend tijdens een galaceremonie. Matthew Fowles, marketing manager bij LVD is fier op de erkenning. 'Het toont waar we voor staan en maakt LVD bekend bij een breder publiek.' CEO Carl Dewulf valt hem bij: 'Ons succes is gestoeld op het continu verbeteren van bestaande én het investeren in nieuwe oplossingen. Dat is onze flexibiliteit en kracht als familiaal gerunde onderneming. Onze langetermijnvisie zorgt voor een stevige en duurzame basis voor verdere groei. De laatste vijf jaar kent LVD een gestage interne groei van minstens vijftien procent per jaar.'

Over LVD

LVD werd in 1952 opgericht. Het bedrijf ontwikkelt en produceert wereldwijd innovatieve machines voor de precisieplaatbewerking. LVD heeft naast productievestigingen in België, de VS, Slovakije en China een wereldwijd distributienetwerk van eigen filialen, agenten en joint-ventures. De LVD Group telt meer dan 2000 medewerkers waarvan 450 in België. Daarnaast zijn er partnerships met vooraanstaande leveranciers wereldwijd en met onderzoekscentra zoals de KU Leuven en Howest.
 
 
 
© Vraagenaanbod.be