Blog Rolf Elling: 'Uitgaan van eigen kracht'


Deventer (NL), 26 november 2019
Auteur:
Rolf Elling
En dan ligt de laatste papieren uitgave van Vraag & Aanbod al weer op de mat.  2019 is bijna ten einde. We hebben gepoogd u weer te informeren over de ontwikkelingen in de maakindustrie. In de breedste zin van het woord.
Met reportages over bedrijven, beurzen, evenementen en allerlei zaken die de brancheorganisaties als Agoria, Sirris en Unizo meldden.

Met als doel om iedereen in  de maakindustrie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in dit brede speelveld. Om ondersteuning te verlenen en om het ondernemerschap wat overzichtelijker te maken. Want daar zijn we voor.

2019 was een goed maakjaar. Wat 2020 gaat brengen is vooralsnog gissen. Wel is het zo dat het mondiale speelveld wat onder druk staat. Dicht bij huis hebben we het dan over de automotive  in Duitsland, en de aanstaande Brexit in Engeland. Verder weg zijn er natuurlijk de spanningen in Amerika, China, Mexico en Iran.

We zullen het allemaal mee gaan maken. Elke kmo moet in mijn beleving uit gaan van zijn eigen kracht en in het gemêleerde en brede speelveld zijn eigen weg zien te vinden.

In ieder geval wensen we, het gehele team van Vraag & Aanbod, u een gezond en zakelijk een bijzonder goed 2020 toe.

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.com
Twitter: @venabelgie_Rolf
Facebook: www.facebook.com/venabelgie

 
 
 
© Vraagenaanbod.be