Piping en HVAC specialist Goddeeris bouwt nieuwe hoofdzetel


Roeselare, 30 mei 2018
Auteur:
Jan Hoffman
Nadat Goddeeris, een specialist gespecialiseerd in industrial piping en HVAC-oplossingen in januari uitgeroepen werd tot Roeselaars Bedrijf van het Jaar bereidt het nu een verhuis voor naar een nieuwe hoofdzetel op het industrieterrein Ovenhoek, eveneens in Roeselare. De verhuis komt er door de bijzonder snelle groei van het familiebedrijf.

De eerste steen werd inmiddels gelegd en eind dit jaar of begin volgend jaar wordt het nieuwe gebouw in gebruik genomen. De firma realiseerde de laatste jaren heel wat groei waardoor de bestaande bureaus en het magazijn in de Kasteeldreef te klein zijn geworden. Het familiebedrijf werd in 1962 door de broers Bernard en Louis Goddeeris opgericht en wordt nog steeds door leden van dezelfde familie geleid. 


Voor zaakvoerder Jan Goddeeris lag de keuze om in Roeselare te blijven voor de hand: 'Roeselare is de snelst groeiende centrumstad van Vlaanderen. Daarom kochten we één hectare grond op het nieuwe bedrijventerrein Ovenhoek, vlakbij de verbrandingsoven van Mirom. Door de goede bereikbaarheid van de stad en de centrale ligging, is Roeselare de ideale plek om te ondernemen.' 


Het nieuwe gebouw wordt ingericht door de Kortrijkse interieurdesigner Gerd Couckhuyt van Bhoom, volgens plannen van architect Dirk De Meyer. De nieuwbouw wil de ambitie van het bedrijf om verder te blijven groeien tot een gevestigde waarde in de regio benadrukken.

 
 
 
© Vraagenaanbod.be