Bemas is rond met sponsorprogramma Euromaintenance 4.0


Antwerpen, 4 april 2018
Auteur:
Jan Hoffman
Van 24 tot 27 september 2018 organiseert BEMAS Euromaintenance 4.0, een Engelstalige conferentie die plaatsvindt samen met een beurs in Antwerpen. BEMAS brengt een toonaangevend overzicht van de innovaties en evoluties op gebied van technisch onderhoud, betrouwbaarheid en asset management, gebracht door internationale topsprekers.

De organisatie meldt dat het voor de conferentie volop bezig is met het samenstellen van het programma en dat er meer dan 250 reacties binnenliepen op de call for papers. Daarvan zullen er 60 sprekers effectief geprogrammeerd worden. Daarnaast zijn sinds vorige week ook alle sponsors van Euromaintenance 4.0 bekend. Alle beschikbare plaatsen zijn de deur uit, en hetzelfde geldt voor de 50 standen van de beurs. Een overzicht van de aanwezige sponsors en bedrijven vindt u via deze link: https://drive.google.com/file/d/10W-rGFF0z_4ozspdwMySyB5tXvyk8PGq/view.

 

De eerste deelnemers hebben zich intussen al ingeschreven, maar inschrijven tegen de laagste tarieven kan nog tot eind april. Meer informatie vindt u hier

 

Revolutie

‘4.0' verwijst naar de vierde industriële revolutie die zich momenteel ontwikkelt: meer digitalisering, (online) condition monitoring, Industrial Internet of Things, Big Data, enzovoort. Wat is de impact van dit alles op uw onderhoud en asset management? U ontdekt het in Antwerpen, waar duidelijk wordt wat echt werkt en wat een hype is. 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be