Gert Van Cauwenbergh uitgeroepen tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar


21 april 2021
Gert Van Cauwenbergh van Fingo uit Malle is uitgeroepen tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar 2021 door JCI District Antwerpen. Hierbij versloeg hij de andere genomineerden: Dieter Vander Velpen, Eline De Munck en Maarten van Gool.

Ieder jaar wil JCI Antwerpen erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de beginwaarden van JCI (Junior Chamber International) wat staat voor een wereldwijd netwerk van ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar met als missie: ‘het aanzetten van jonge mensen tot positieve veranderingen'. Met het winnen van deze ronde gaat Van Cauwenbergh nu door naar de Vlaamse finale op 20 mei, waar hij de provincie Antwerpen mag vertegenwoordigen. Op het einde van de uitreiking kreeg hij dan ook nog enkele tips van de vorige winnaar Bart Van Acker (Quality by Design), om mee te nemen naar de finale.

 
Gert Van Cauwenbergh is de derde generatie die aan het roer staat bij Fingo . Het bedrijf begon in 1946 met het produceren van diverse betonproducten, sinds 1972 specialiseert het zich in de productie van betonnen welfsels. Later breidde dit zich nog uit met gladde welfsels en voorgespannen welfsels. Naast de vestiging in Malle is het bedrijf ook te vinden in Ham en Messelbroek.

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be