Blog Rolf Elling: 'Vastigheid geeft rust'


Deventer (NL), 11 september 2019
Auteur:
Rolf Elling
De inzet en drive waarmee de werkzaamheden in de maakindustrie worden uitgevoerd, is vaak vol overtuiging en met de nodige uitdagingen. En dat elke dag weer.
Het enthousiasme bij de medewerkers is groot. Nodig om te voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgevers. Maar dit is in veel gevallen niet voldoende. Ten minste ik denk dat er voor de makers meer in het vat zit.

Vooral de zaakvoerders moeten en kunnen meer out-of-the-box denken. Uiteraard is het betrekken van de medewerkers in deze processen ook gewenst.

Dit kan simpelweg uiterst verrassende ideeën opleveren. En daar draait het in de business van de maakindustrie ook wel eens om.

Denk anders dan je concullega, bekijk het eens vanuit een ander perspectief, treedt buiten de normale kaders, wees gewoon slim en slimmer en maak een plan de campagne waarmee je de klant verrast. U zult dan uiteindelijk weer verrast staan over de reactie van de klant. Het mes snijdt dan aan twee kanten. De klant is tevreden en zal bij een andere opdracht zeker weer bij u aan de deur kloppen.

Zo wordt er een vast en betrouwbaar klantenbestand opgebouwd waarmee dan weer verder kan worden gebouwd aan het bedrijf.

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.com
Twitter: @venabelgie_Rolf
Facebook: www.facebook.com/venabelgie

 
 
 
© Vraagenaanbod.be