Blog Rolf Elling: 'Epicentrum van de maak'


Deventer (NL), 27 maart 2019
En dan staat de jaarlijkse en ’s werelds grootste en imposante industriebeurs weer op het punt van beginnen. De Hannover Messe 2019. Van 1 tot en met 5 april is deze editie en dat is wat eerder dan voorgaande jaren.

Wist u overigens dat de opbouw van de Messe grosso modo zo'n zes weken in beslag neemt? Niet geheel onlogisch gezien de ruim 6.500 exposanten die er toch allemaal netjes bij willen staan. Maar goed, feitelijk aansluitend aan de Machineering in eigen land, nu dus het grote Hannover Messe in het industrieland bij uitstek, Duitsland. Interessant, jazeker. En ook interessant door de centrale thema's Integrated Industry en Industrial Intelligence op dit wereldwijde platform.


Belgische bedrijven zijn aanwezig in twee groepstanden, in hal 2 en hal 8. Daarnaast is ook Flanders Make in hal 8 aanwezig. En Agoria organiseert een special eendaagse chartervlucht waarmee geïnteresseerden in één dag de beurs kunnen bezoeken.

 

België is tijdens deze editie sterk vertegenwoordigd. En groeiende. Dit jaar zijn circa 50 Belgische bedrijven aanwezig die hun nieuwste producten voorstellen. Hannover Messe biedt niet alleen productvoorstellingen, maar ook een uitgebreid ondersteunend programma met verscheidene events, zoals bijvoorbeeld Industrial Pioneers Summit, WoMenPower 2019 en young tech enterprises.


Wees welkom. 

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
 
 
© Vraagenaanbod.be