Beaulieu Fibres International krijgt FM Global 'HPR' status voor productievestiging


Wielsbeke, 6 maart 2019
Beaulieu Fibres International, een van de leidende producenten van polyolefine stapelvezel, heeft de FM Global ‘Highly Protected Risk’ (HPR) status gekregen voor haar productievestiging in Wielsbeke. Deze onderscheiding bevestigt dat een onderneming voldoet aan de hoogste standaarden in de industrie voor de bescherming van een eigendom.

De onderscheiding wordt uitgereikt door verzekeraar FM Global, dat het bedrijf de voorbije drie jaar verzekerde tegen schade aan het industriële eigendom en productiestoringen. De Beaulieu Fibres International site produceert hoogperformante vezels voor een groot aantal toepassingen en marktsegmenten. Ze scoorde uitzonderlijk goed voor onder meer bescherming tegen brand, natuurlijke risico's, mechanische onderbrekingen van het machinepark, cyberrisico's en herhaalde zakelijke verstoringen. De algemene risicograad (83) zorgt ervoor dat het bedrijf binnen zijn industrietak thuishoort in de top-25% waar het gaat om brandpreventie en -bescherming.

  

Maria Teresa Tomaselli, Global Sales Director Fibres: 'Deze HPR vezelproductiesite versterkt onze supply chain-zekerheid enorm en demonstreert ons engagement naar zowel onze klanten als onze partners toe. Voor ons zijn noodplannen en risicomanagement van essentieel belang en maken ze deel uit van onze zakelijke strategie op lange termijn, binnen sectoren zoals de automotive, het geotextiel en de bevloeringsindustrieën.'

 

Beaulieu Fibres International Wielsbeke is al de vierde vestiging binnen de groep die de HPR-status krijgt, en de derde in Europa. Beaulieu Fibres International ontving de HPR Award tijdens een plechtigheid die bijgewoond werd door alle leden van de onderhoudsstaf en vertegenwoordigers van het B.I.G. management, het Beaulieu Fibres International Management en het FM Global Management.  

 
 
 
© Vraagenaanbod.be