Negende editie van Bedrijven Contact in Waregem expo


Waregem, 21 november 2018
Op 22 en 23 november vindt de negende editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. De allereerste editie kwam er al in 2003 in de Happy, waarna bij de opening van Waregem expo in 2006 het B2B-event naar deze locatie verhuisde.

Op een tijdspanne van 12 jaar tijd groeide Bedrijven Contact uit van een lokale beurs tot een regionale B2B beurs, waarbij de nadruk ligt op Zuid West-Vlaanderen en Zuid Oost-Vlaanderen. Bedrijven Contact is bij zijn negende editie volgeboekt met 188 exposanten, meteen ook een standhouderrecord. Hierdoor is de beursvloer tot de laatste m² ingenomen, wat volgens de organisatie de dynamiek illustreert die leeft in Waregem, op de grens van West- en Oost-Vlaanderen.

 

Tijdens Bedrijven Contact vindt de professionele bezoeker onder meer oplossingen voor de dagelijkse routinematige taken. Deze oplossingen moeten via persoonlijk contact alle deelnemers in staat stellen om meer en beter te focussen op de eigen expertise en het persoonlijker benaderen van klanten. 


Praktische info 

Bedrijven Contact is een organisatie van Fairs & Events Waregem (Chris Baert, Koen Damman en Delphine De Jaegher). Op donderdag 22 november is er een nocturne (openingsuren: 16-22 uur). Op vrijdag 23 november zijn de deuren open van 14 tot 20 uur. Voor meer info: www.bcrw.be

 

 

 

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be