Easyfairs uitgeroepen tot Belgische ‘Onderneming van het Jaar’


Brussel, 17 oktober 2018
Easyfairs is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties. De award is een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis.

Volgens oprichter en CEO Eric Everard onderscheidt Easyfairs zich als toonaangevende eventorganisator en manager van eventlocaties in onder andere België en Nederland. 'Deze award is dan ook een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen' aldus Everard. 

 

‘All-in' budgetformule 

Met een ‘all-in' budgetformule organiseert Easyfairs enkele honderden vakbeurzen door heel Europa. Volgens Everard wordt Easyfairs gedreven door een zeer klantgerichte aanpak. 'Evenementen die gemeenschappen samenbrengen, wacht meer dan ooit een mooie toekomst. Op voorwaarde dat ze de klant centraal plaatsen in het besluitvormingsproces en de klantervaring zo eenvoudig, intuïtief, innovatief en transformatief mogelijk maken. En het gebruik van nieuwe technologieën moet in dienst staan van die klantervaring ', besluit Everard.

 

 

 

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be