Duitse machinebouwers tonen RoboJob op AMB


Heist-op-den-Berg, 28 augustus 2018
Op 18 september start de AMB-beurs in Stuttgart, de grootste beurs voor de metaalverwerkende industrie in Duitsland. RoboJob, de Belgische marktleider in CNC-automatisering, zal voor de vierde keer deelnemen. Daarnaast zullen ook andere exposanten in Stuttgart de automatiseringsoplossingen van RoboJob tonen.

Eerder maakte RoboJob al bekend dat het dit jaar zal uitpakken met een beursstand die bijna drie keer groter is dan de stand van de vorige edities. Daarmee kan het bedrijf meer oplossingen tonen en meer bezoekers ontvangen.

Nu maakt het Belgische bedrijf bekend dat het niet enkel op de eigen stand te zien zal zijn, maar ook de Duitse CNC-machinebouwers Okuma en Quaser zullen automatiseringsoplossingen van RoboJob tonen. 'Okuma zal twee van onze producten tonen, telkens werkend aan een CNC-machine onder spaan. Eén van die twee wordt ook een primeur,' verklapt Jelle De Roovere, Business Development Manager bij RoboJob. 'Ook Quaser toont een automatisering van ons, ook aan een machine onder spaan. Dat deze twee firma's onze producten tonen, geeft ons niet enkel extra zichtbaarheid. Het toont ook aan dat grote machinebouwers vertrouwen hebben in de RoboJob-producten én in RoboJob als partner,' vervolgt De Roovere.

 

De AMB-beurs vindt dit jaar wederom plaats in Stuttgart, van 18 tot en met 22 september.

 
 
 
© Vraagenaanbod.be