Nacht van de Inspiratie voor pre-starters


Leuven, 22 augustus 2018
Startende ondernemingen worden geconfronteerd met wel 1001 dingen waar ze aan moeten denken. Hierdoor vergeten ze vaak waar het in essentie om gaat en is het een goede zaak om over het juiste klankbord te beschikken. Hier speelt Bizidee op in, onder meer dankzij zijn gratis Nacht van de Inspiratie, waarvan er op 27 september in Leuven een editie plaatsvindt.

Waar het om draait, is dat Bizidee (een initiatief ter bevordering van ondernemingszin bij pre-starters, gesteund door de Vlaamse Overheid, in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen in het kader van meer en sterker ondernemerschap) helpt het ondernemingsplan nog verder aan te scherpen. Tijdens de Nacht van de Inspiratie wordt een avond met boeiende workshops, inspirerende sprekers en individueel advies van experts aangeboden. Het goede nieuws bij dit alles: inschrijven is helemaal gratis! 

 

Gastcoach: Jeroen De Wit 

In Leuven wordt alles in goede banen geleid door keynote spreker en gastcoach Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. Het programma start om 17 uur en loopt tot 22 uur. Het vindt plaats in de gebouwen van de provincie Vlaams-Brabant aan het Provincieplein 1 in 3010 Leuven. Opgelet: inschrijven vooraf is noodzakelijk. Reserveer je en daag je niet op of zeg je laattijdig af wordt er een no show fee van 25 euro aangerekend.

 
 
 
© Vraagenaanbod.be