Cecimo licht ‘Made in China 2025 strategy’ toe


Brussel, 22 augustus 2018
Agoria, een lid van Cecimo, wijst op een interessant document dat de laatstgenoemde organisatie beschikbaar stelt. Het gaat om de 'Briefing on the machinery sector in China 2018 // Made in China 2025 strategy'. Cecimo, de Europese vereniging die de belangen van de gereedschapsmachine-industrie behartigt op internationaal en Europees niveau, richt dit op alle Europese kmo's die machines bouwen.

Aan bod komt onder meer hoe de Chinese machinebouwsector in elkaar zit en hoe deze sector de voorbije jaren evolueerde. Verder wordt de impact van de Made in China 2025-strategie op zijn verschillende deeltakken (waaronder de productie van landbouwmachines, bouwmachines, gereedschapsmachines, zware industrie, enzovoort bekeken. Bijzonder interessant is vooral de duiding welke kansen en risico's het Chinese overheidsbeleid ter zake met zich meebrengt voor Europese kmo's.

 

Gratis download 

Volgens Agoria is de Cecimo-publicatie verplichte lectuur voor alle machinebouwers in Europa, zeker als ze China als (mogelijke) afzetmarkt beschouwen. Het pdf kan gratis gedownload worden via de website van Agoria. 'Briefing on the machinery sector in China 2018 // Made in China 2025 strategy' is beschikbaar via de volgende link: https://www.agoria.be/www1.wsc/webextra/prg/nwAttach?appl=enewsv7&enewsdetid=213458&attach=Attach123854001.pdf&BodyPreview=no.

 
 
 
© Vraagenaanbod.be