Beurscoach Angélique Monballieu lanceert eerste boek: ‘Beurssucces’


Elversele, 27 juni 2018
Beurscoach Angélique Monballieu lanceerde eind juni officieel haar eerste boek. Onder de titel ‘Beurssucces’ vertaalt ze meer dan 25 jaar ervaring op de beursvloer in een boek waarin ze haar ervaringen bundelt volgens de door haar ontwikkelde Beurssucces-methode. Met het werk wil de Vlaamse onderneemster uit Elversele haar ervaringen delen met ondernemers.

De auteur weet uit eigen ervaring dat een beursdeelname veel meer is dan louter een paar dagen op een stand gaan staan. Een beurs vraagt een goede voorbereiding, een goed getraind beursteam en een gedegen opvolging. Enkel als je het op de juiste manier aanpakt, leidt een beursdeelname tot groei van je bedrijf.

 

11 stappen en 77 tips

De auteur deelt haar ervaringen op in 11 stappen, die opgedeeld worden in 77 beurstips die moeten leiden naar succes. Dat wordt ook in de verf gezet door de baseline op de cover: ‘77 tips om met verstand van beurzen je doelen te bereiken'. 


'Dit boek vormt voor mij de schakel waarmee ik ondernemers en beursexperts (beursorganisatoren, standenbouwers, marketingbureaus,...) met elkaar wil verbinden', vertelt de auteur. 'Ik bied tools aan, zodat elke ondernemer die wil deelnemen aan een beurs aan de slag kan. Het boek voorzag ik van een downloadbaar werkboek, maar ondernemers kunnen ook met mijn hulp als beurscoach van hun beursdeelname een succes maken. Het komt er op neer dat je met de juiste aanpak de doelen die je wil bereiken waarmaakt.'


In het boek deelt de auteur als beurscoach al haar ervaringen, zowel op de stand, tijdens de voorbereiding, de opbouw en demontage, als bij de opvolging. Zo wordt ondernemers geleerd hoe zij hun passie voor hun producten waardevol kunnen inzetten op beurzen. 


Meer informatie

Het boek lezen? Stuur dan een mail naar angelique@beurscoach.be en bestel ‘Beurssucces' voor 27,5 euro. Angélique Monbaillieu maakt ook deel uit van de Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/verstandvanbeurzen, waarop haar vragen kunnen gesteld worden. Meer informatie via https://www.beurscoach.be.  

 
 
 
© Vraagenaanbod.be