Walter Van Uytven nieuwe voorzitter Netwerk Ondernemen


Gent, 16 mei 2018
Walter Van Uytven is de nieuwe voorzitter van Netwerk Ondernemen. Dankzij een rebranding en een nieuwe voorzitter wil Netwerk Ondernemen zich nog beter positioneren in het ondernemerslandschap in Vlaanderen. Van Uytven is sinds 2014 actief als CEO van Awingu.

Netwerk Ondernemen stelt onder meer dat men zich wil onderscheiden door kwalitatieve matchmaking tussen mentor en founder.


Walter van Uytven is sinds 2015 lid bij Netwerk Ondernemen en begeleidt verder nog twee scale-ups (Jonas De Cooman van Spott en Martijn Joris van Twikit). In mei 2017 werd hij verkozen tot bestuurder in de Raad van Bestuur.

 

Netwerk Ondernemen 2.0 

Volgens de nieuwe voorzitter wil hij doorgroeien naar een Netwerk Ondernemen 2.0, met een nieuwe look en feel. Daarbij hoort ook een sterkere focus op aanbod en doelgroep en waarbij Netwerk Ondernemer zowel zorgt voor goede mentors als voor een strenge screening van te begeleiden kandidaten. 

Van Uytven leidt verder Awingu, een internationale scale-up die de volledige werkplek overal en op elk toestel beschikbaar maakt via de webbrowser. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Gent en New York. Ondertussen zijn er een 50-tal werknemers in dienst en is het bedrijf actief in 20 landen. Op het Awingu platform zijn om en bij de 50.000 gebruikers aangesloten. 

 

Bron: madeinoostvlaanderen.be 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be