Blog Rolf Elling: 'En zo is het maar net'


Deventer, 11 april 2018
Wellicht bij u bekend, Vraag & Aanbod is een titel die vele markten binnen de maakindustrie bestrijkt. Van groot tot heel klein, van breed tot flinterdun. Gebogen, bewerkt, gefreesd, gekotterd en gewalst of gekant.

Het kan alle kanten op. En na de Technishow en ESEF zitten er weer enkele prachtige beurzen aan te komen. Als eerste Empack, de beurs die alles op het vlak van verpakkingen laat zien. Dan volgt Tube en Wire, een tweejaarlijkse beurs voor draad en kabel in Messe Düsseldorf. Deze wordt direct gevolg door de Hannover Messe. En over welke beurs we het hebben, de Belgische maakindustrie is altijd vertegenwoordigd. Dus daarin doen we het ook goed, een brede spreiding van allerlei activiteiten in de maak.

 

En voor al deze beurzen is er best wel een rode draad te trekken. Want in de gehele industrie is vrijwel elke ondernemer bezig om slimmer, smarter en efficiënter te werken. Dat vinden we overal in terug. Of het nu gaat om halffabricaten, eindproducten, machines of nou ja noem het allemaal maar op. En dat geldt dus voor elke sector. Dagelijks volgen we de ontwikkelingen op de voet. Of het nu gaat om een nieuwe tool, machine of bewerkingen met prachtige eindbestemming. We zijn er bij. Dagelijks op het web, wekelijks in de email met de nieuwsbrief en driewekelijks op papier bij u in de bus. En zo is het maar net.  

 

Rolf Elling, hoofdredacteur  

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.com

Twitter: @VenA_Rolf  
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod     

 
 
 
© Vraagenaanbod.be