Allied Reliability Group en T.F. Hudgins bundelen de krachten


Heverlee, 2 november 2016
Agorialid Allied Reliability Group (ARG), gespecialiseerd in machine-onderhoud, zal samensmelten met T.F. Hudgins. Dat bedrijf heeft voet aan wal in de VS en is als productie- en distributiebedrijf voornamelijk actief in de petrochemische sector. Met deze fusie zal dit bedrijf 500 mensen in dienst hebben en een omzet draaien van 100 miljoen dollar.

‘Eerst en vooral wil ik benadrukken dat dit om een fusie gaat en niet over een overname', vertelt Dirk De Nutte, managing director van ARG EMEA, voorzitter van ARG International én lid van de directieraad van Agoria Vlaanderen. ‘Je kan dit zien als een perfect huwelijk tussen twee zeer complementaire bedrijven. Beide bedrijven zullen onder eigen naam verder gaan. Het merk ARG zoals we dit vandaag kennen, blijft dus bestaan. Er wordt wel een nieuwe holding opgericht waaronder de twee bedrijven komen: de T.F. Hudgins Reliability Group', aldus De Nutte.


Jay Burnette, vandaag ceo van T.F. Hudgins, wordt ceo van de nieuwe holding. John Schultz, mede-oprichter en voormalig ceo van ARG US wordt de nieuwe ‘innovation and growth strategy leader'.

‘Samen met Jay en John kijk ik er naar uit om ons bedrijf hogerop te brengen', gaat Dirk De Nutte verder. ‘We beginnen aan een nieuw hoofdstuk en ik ben ervan overtuigd dat ons vernieuwde bedrijf klaar is om een antwoord te bieden op de nieuwe uitdagingen van de volgende industriële en digitale revolutie: Industrie 4.0.'

 

www.agoria.be  

www.alliedreliability.com 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be