Factory of the Future Awards 2017: stel uw bedrijf kandidaat


Brussel, 5 juli 2016
De Factory of the Future Awards worden op 2 februari 2017 voor de derde keer uitgereikt. Leverde uw bedrijf de voorbije jaren ingrijpende inspanningen op het vlak van Made Different-transformaties, dan maakt u kans op een podiumplaats. Verder opent een Factory of the Future Award heel wat deuren.

Met het actieplan Made Different willen Agoria en Sirris de maakbedrijven versterken en omvormen tot fabrieken van de toekomst. Bij deelname aan de Factory of the Future Awards krijgt een bedrijf een grondige analyse over de zeven noodzakelijke transformaties heen, door zowel externe als Sirris/Agoria-experts, en professionals in het vakgebied, een uitvoerig rapport met een overzicht van sterktes en groeiopportuniteiten en begeleiding doorheen een assessmentproces dat na twee succesvolle jaargangen al heel wat geloofwaardigheid wist op te bouwen.

 

Eén award, tal van voordelen
Een onafhankelijke jury van experts selecteert op basis van een grondige bedrijfsaudit en een ‘zelfevaluatiescan' of een bedrijf in aanmerking komt voor een Factory of the Future Award. Die levert zo'n bedrijf onmiskenbare voordelen op. Maximale exposure, zowel tijdens het uitreikingsevent op 2 februari 2017 als in diverse professionele media, vóór en na het event. Het bedrijf mag een Factory of the Future genoemd worden gedurende een periode van drie jaar. Als Factory of the Future verhoogt de onderneming employer-branding en zo ook de kansen om sneller medewerkers met hoogtechnologische profielen aan te trekken. Daarnaast wordt het bedrijf lid van het Lerend Netwerk met alle vorige Factory of the Future-winnaars. Zo wordt het sterker geprofileerd binnen business, branche of groep, met verhoogde businessopportuniteiten tot gevolg.

Meedingen naar een Factory of the Future Award?
Stuur een mail naar awards@madedifferent.be om uw bedrijf kandidaat te stellen. Meer informatie over timing, proces en criteria vindt u op de Made Different-website. 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be