Zoeken
 
 

RoboJob weer in eigen land


Heist-op-den-Berg, 13 maart 2019
De aanwezigheid op de Intec-beurs in Leipzig betekende het startschot voor een nieuw beursjaar voor RoboJob. De komende weken staan er nog beurzen op het programma in Duitsland en Frankrijk. Eind maart keert RoboJob terug naar eigen land, als deelnemer aan de Machineering-beurs in Brussel.

Het Belgische RoboJob werd opgericht in 2007 en ontwikkelt gebruiksvriendelijke standaardoplossingen voor het automatisch beladen en ontladen van CNC-draai- en freesmachines. Daarmee speelt het bedrijf in op de uitdagingen waar de maakindustrie vandaag mee te kampen heeft: hoge loonkosten, moeilijke invulling van technische vacatures en plotse schommelingen in seriegroottes en levertermijnen. Amper tien jaar terug zette RoboJob voorzichtig de eerste stappen om haar systemen te verkopen.

 

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot internationaal marktleider en is het actief in gans West-Europa. Het merendeel van de verkopen worden in het buitenland gerealiseerd, en toch keert het bedrijf met plezier terug naar de ‘Heimat': 'Elk jaar nemen we deel aan meer dan twintig beurzen en evenementen, in gans West-Europa, maar ook België mag niet ontbreken op onze agenda', vertelt medeoprichter en CEO Helmut De Roovere. 'De komende weken staan we nog op het Salon Industrie in Frankrijk en nemen we deel aan de Turning Days in Duitsland. Daarna keren we met plezier terug naar België.'

 

Met een vijfde opeenvolgende deelname aan Machineering is RoboJob uitgegroeid tot een vaste waarde op de Brusselse beurs voor Machines en Engineering. De speler in CNC-automatisering pakt er dit jaar uit met haar nieuwe Integrated producten: een nieuwe productlijn waarbij de volledige automatisering werd gebouwd op één vast onderstel. Daardoor is de automatisering niet enkel verplaatsbaar, maar kan ze ook sneller worden geïnstalleerd.


'Als je onze ‘oude' Turn-Assist 250 en onze nieuwe Turn-Assist 270 i naast elkaar zet, zie je meteen het verschil en ook de betekenis die erachter ligt: onze producten zijn helemaal doorontwikkeld', zegt De Roovere.


Tijdens Machineering hoopt het bedrijf niet enkel potentiële klanten te mogen ontvangen, maar ook bezoekers die op zoek zijn naar een nieuwe job. Er staan immers nog heel wat vacatures open bij RoboJob. 

 

www.robojob.be , standnummer C 38 

print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Nog geen abonnement?

Met Vraag&Aanbod België kunt u: 

 

Vraag&Aanbod België
1. 

Scherp en gericht inkopen:
u vindt wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers

 2.

Eenvoudig op de hoogte blijven
van actuele ontwikkelingen, nieuwe producten en technieken binnen het industriële  midden- en kleinbedrijf.

      

Abonnement afsluiten

  

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief