Zoeken
 
 

Erwin Malcorps wordt lid van Executive Team van Sweco Group


Brussel, 23 januari 2019
Om volledig in lijn te zijn met Sweco’s strategie en om de organisatie te vereenvoudigen, kondigt Sweco een wijziging aan van zijn Business Area structuur. Erwin Malcorps, Managing Director Sweco Belgium, en Max Joy, Managing Director Sweco UK, worden allebei lid van het Executive Team.

In de aangepaste structuur worden Sweco Belgium en Sweco UK nieuwe Business Areas. Na de aanpassing zijn er acht Business Areas binnen Sweco: België, Denemarken, Finland, Duitsland & Centraal-Europa, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

 

'Sterke leiderschapskwaliteiten' 

Åsa Bergman, President en CEO van Sweco, een toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau in Europa: 'Ik ben zeer verheugd om Erwin Malcorps en Max Joy in het Executive Team te verwelkomen. Beiden hebben sterke leiderschapskwaliteiten en een grondig begrip van onze branche. Ze zullen een grote aanwinst zijn voor het Executive Team.'

 

Erwin Malcorps, Managing Director Sweco Belgium: 'Ik ben erg tevreden deze nieuwe rol te mogen aanvatten, want dit bewijst eens te meer dat Sweco Belgium de wind in de zeilen heeft. We hebben met z'n allen intens gewerkt voor de sterke marktpositie en de uitstekende winstgevendheid van vandaag. Deze benoeming bekroont onze forse groei qua omzet en personeelsbezetting van de afgelopen jaren.'

 

Erwin Malcorps is sinds 2011 Managing Director van Sweco Belgium. Hij heeft een masterdiploma Civiele Techniek van de KU Leuven. Hij is bestuurslid van ORI (Belgische federatie van ingenieursbureaus), directeur van Bureau Métro Nord (nieuwe metrolijn M3 in Brussel) en gevolmachtigde van HUB 17 voor de uitbreiding van het metronetwerk in Parijs (Grand Paris Express). Onder zijn leiding werkt Sweco ook mee aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen (R1) en de herinrichting van de Ring rond Brussel (R0).  

 

Max Joy is Managing Director van Sweco UK. Hij vervoegde Sweco in maart 2016, na zijn carrière bij het Britse leger waar hij 28 jaar diende. Bo Carlsson, momenteel President van Sweco Western Europe, verlaat het Executive Team en neemt de rol op van Senior Advisor. Hij rapporteert rechtstreeks aan Åsa Bergman. 


Åsa Bergman: 'Bo Carlsson speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Sweco Group. Met 28 jaar ervaring binnen het bedrijf is zijn kennis van het Sweco-model ongeëvenaard. Ik ben blij dat hij aan boord blijft als mijn Senior Advisor.' 


De nieuwe structuur is onmiddellijk van kracht en wordt vanaf 1 januari 2019 financieel gerapporteerd. 

 

www.swecobelgium.be

print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Nog geen abonnement?

Met Vraag&Aanbod België kunt u: 

 

Vraag&Aanbod België
1. 

Scherp en gericht inkopen:
u vindt wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers

 2.

Eenvoudig op de hoogte blijven
van actuele ontwikkelingen, nieuwe producten en technieken binnen het industriële  midden- en kleinbedrijf.

      

Abonnement afsluiten

  

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief