Zoeken
 
 

Marc De Kerf wint prestigieuze European Maintenance Manager Award


Antwerpen, 26 september 2018
Marc De Kerf, wereldwijd expert in ‘Asset and Maintenance Management’ bij de petrochemische divisie van BASF, heeft de European Maintenance Manager Award gewonnen. Dit gebeurde begin deze week tijdens een zeer goed bijgewoonde huldigingsceremonie tijdens de Euromaintenance 4.0 conferentie in Antwerpen. De andere finalisten waren Mario Cikojevic uit Cemex (Kroatië), Jimmy Öberg uit Kopparberg (Zweden) en Antonio Ros Pau uit Seat (Spanje)

De European Maintenance Manager Award is de meest prestigieuze award op het vlak van onderhoud en beloont uitzonderlijke prestaties. De prijs wordt tweejaarlijks toegekend door de European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS) en de Salvetti Foundation. Beloond worden de toepassing en promotie van nieuwe concepten, technologieën en beste praktijken.


Gedurende zijn carrière werkte Marc De Kerf zowel aan de ontwikkeling van innovatieve concepten in onderhouds- en asset management, als aan de toepassing van deze concepten in de dagelijkse onderhoudsgangen te velde in de verschillende BASF-fabrieken in Antwerpen. Onlangs werd hij bevorderd naar een betrekking met internationale verantwoordelijkheden, om van daaruit nieuwe concepten en beste praktijken in onderhouds- en asset management te installeren in alle petrochemische fabrieken van BASF wereldwijd.

 

Schoolvoorbeeld van doorgroeien naar de top 

Zijn engagementen reiken volgens de jury veel verder dan louter diens eigen bedrijf. Zo is hij ook zeer actief als vrijwilliger bij BEMAS, leidt hij award-presentaties zowel in België als het buitenland, geeft hij lezingen aan universiteiten, is hij mentor van studenten bij afstudeerprojecten en wisselt hij ervaring en inzichten uit met andere onderhouds- en asset managers. 


Marc De Kerf liep aanvankelijk school aan een technische middelbare school en deed eerst praktische ervaring op als technicus. Vervolgens haalde hij een Master of Science af in Antwerpen en voegde hij daar ook nog een Mastertitel in Elektromechanische Engineering aan toe aan de KU Leuven. Diens carrière is een uitzonderlijk voorbeeld van hoe een doorsnee technische opleiding de start kan vormen van een uitzonderlijke professionele carrière. 


Euromaintenance 4.0: tweede keer in België 

Euromaintenance 4.0 is een initiatief van de Europese Federation of National Maintenance Societies (EFNMS) en is sinds 1972 de belangrijkste Europese conferentie voor onderhoud. Na het succes van de editie van 2008 wordt de conferentie voor de tweede maal in België georganiseerd, en dit door BEMAS, de Belgian Maintenance Association. 

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief