Zoeken
 
 

RoboJob wint LON-award Zuiderkempen


Heist-op-den-Berg, 16 mei 2018
Auteur:
Jan Hoffman
RoboJob heeft de LON-award van het Lokaal Ondernemers Netwerk (LON) Zuiderkempen gewonnen. Door de onderscheiding maakt het bedrijf uit Heist-op-den-Berg in juni kans op de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van compacte robotisering, op maat van de maakindustrie.

Elk jaar kiest het Lokaal Ondernemers Netwerk (LON) in de diverse regio's een winnaar. Dat bedrijf is meteen ook genomineerd voor de Prijs Ondernemen in juni. Voor LON Zuiderkempen viel de keuze RoboJob. Steven Craenen van RoboJob reageert: 'Deze prijs is een mooie erkenning voor de groei en het de voorbije jaren afgelegde traject.'

 

RoboJob verhuisde begin deze maand nog naar een ruimere locatie, op hetzelfde industrieterrein in Heist-op-den-Berg. De omzet van Robojob, dat steunt op en sterke familiale inbreng en dat ontstond uit Aluro, steeg vorig jaar naar 10 miljoen euro, een toename van ongeveer 50 procent in amper twee jaar tijd.


Automatiseren van productieprocessen 

'Het is een trend dat bedrijven volop inzetten op het automatiseren van productieprocessen', gaat Steven Craenen verder. 'De arbeidskosten voor personeel liggen vooral in West-Europa hoog. Kiezen voor automatisering is dan een goedkopere oplossing voor meer efficiëntie. Bovendien is er een groot tekort aan mensen met technische vaardigheden. Als die profielen niet te vinden zijn, moeten bedrijven wel overschakelen naar machines die het werk overnemen.' 

 

Voor de Prijs Ondernemen neemt RoboJob het op 15 juni op tegen onder meer Vanhout.pro uit Turnhout, Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel, Smet Group uit Dessel en Van Ende & Roxy uit Herentals. 

RoboJob wint LON-award Zuiderkempen'
Roel Dockx, adjunct-gedelegeerd bestuurder van Voka Kempen-Mechelen (links) en Steven Craenen van RoboJob
1/1
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief