Zoeken
 
 

Skondras wil 100 extra verkopers aanbieden


Hasselt, 11 april 2018
Dat het dezer dagen geen sinecure is om kandidaten te vinden voor bepaalde functies is allang geen geheim meer. Zo is onder andere het beroep van sales medewerker een waar knelpuntberoep. Om hier iets aan te doen is er nu Skondras in Hasselt, dat personeelsleden ‘verhuurt’ aan vooral grotere bedrijven.

Skondras meldt dat het nog dit jaar 100 extra verkopers op de payroll wil plaatsen. Vervolgens kunnen bedrijven deze mensen aan dagtarief inhuren. Met de ingreep speelt Skondras in op een duidelijke nood, waarbij ondernemingen in diverse sectoren in hun groei geremd worden door een tekort aan geschikte werknemers, waaronder dus commerciële medewerkers. Het Hasseltse bedrijf meldt dat het in deze doelgroep volop mensen zoekt en opleidt en dat het op die manier al 100 jobs kan invullen.

 

Juist profiel

Skondras vult heel wat verschillende commerciële functies in. Zo gaat het om accountmanagers, key-accountmanagers, salesmanagers, medewerkers commerciële binnendienst én echte sales hunters. Waar men vooral op let is dat de juiste ervaring aan het juiste profiel wordt gelinkt, zodat de kandidaat meteen operationeel inzetbaar is. Het is daarbij ook de bedoeling dat deze mensen ook voor langere tijd bij een bedrijf kunnen werken.  

 

Vast contract

Volgens de onderneming gaat het om een situatie waarbij iedereen wint. De gedetacheerde medewerkers krijgen bij Skondras een vast contract van onbepaalde duur en krijgen zo werkzekerheid. Op zijn beurt leert de klant een medewerker kennen zonder definitief engagement en bouwt Skondras zelf een vast salesteam uit dat voor diverse opdrachten kan worden ingezet.  

 

Dat de formule aanslaat, is duidelijk. Naar verluidt is dat overigens ook in Nederland het geval. Enkele voorbeelden van B2B-bedrijven die op deze manier al mensen inhuurden: Engie Electrabel, Hyundai, Q8, AGC Glass Europe, BP, Maes Brandstoffen, The Cotton Group (B&C)  

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief