Zoeken
 
 

Het genot van E-commerce en de cupmaat


Brussel, 12 oktober 2016
De wereld van online ondernemen evolueert razendsnel. Voor een nieuwe update zijn geïnteresseerden welkom op E-Commerce Xpo gehouden op maandag 7 en dinsdag 8 november in Kortrijk Xpo.

Met de derde editie van deze vakbeurs willen Unizo en Kortrijk Xpo een antwoord bieden aan de vele ondernemers in België die overwegen om met e-commerce te starten, en aan e-commerce managers die met hun webshop willen groeien.

 

140 bedrijven 

140 bedrijven stellen hun oplossingen voor: webshopbouwers, agentschappen, logistieke dienstverleners, betaalsystemen, security, fotografie, juridisch of algemeen advies, enz… In vijf overzichtelijke product-zones vinden de B2C en B2B de ondernemers alles voor online ondernemen. Zo kunnen ervaren e-commerce managers heel gericht de beurs bezoeken. Voor starters geeft deze indeling een goede leidraad om zich te oriënteren in de materie.

Wie zich registreert voor een bezoek aan E-Commerce Xpo, kan al op voorhand afspraken op de beursvloer vastleggen. Zo wordt een beursbezoek niet alleen inspirerend en informatief, maar ook efficiënter.

Sterke cases, inspirerende 10’ sessies, infosessies, ondernemersverhalen, trendpresentaties, vooruitblikken naar de e-commerce van morgen,  E-Commerce Xpo brengt telkens opnieuw een goed ingevuld seminarieprogramma, waarin zowel de starter als de ervaren e-commerce managers hun gading vinden.

 

'Het genot van e-commerce’

Op het programma van E-Commerce Xpo 2016 pronkt ook de avant-première van een heuse theatervoorstelling. ‘Het genot van e-commerce’ is een bedrijfstheater over het opstarten van een eigen webshop. Janine baat een lingeriewinkel uit. Jos is postbode. Omdat haar concurrenten haar klanten wegnemen zoekt ze een middel om de strijd aan te gaan. Een webshop. Maar hoe begin je aan een webshop? Wie kan je raad geven? Hoe moet je dat managen? Gelukkig is Jos postbode. Hij kent iets van pakjes. Maar een lingeriewinkel, net als elke andere handelszaak, heeft zijn eigen wetmatigheden. Hoe meet je bijvoorbeeld op een goede manier de cupmaat? In de winkel is dat geen probleem. Janine kent er alles van. Maar als de mensen dat thuis zelf moeten doen? In ‘Het genot van e-commerce’ wordt de opbouw van een webwinkel stap voor stap gevolgd. Zoals het in de realiteit verloopt.

 

Celia Bogaert, Kristof Goffin, Annelies Boel en Wim Peters staan op het podium, in een regie van Frans Ceusters, die u ook kent als bedenker en regisseur van De Kotmadam. ‘Het genot van e-commerce’ is een productie van Moonbeat & Xplore Group.

 

 

 

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Nog geen abonnement?

Met Vraag&Aanbod België kunt u: 

 

Vraag&Aanbod België
1. 

Scherp en gericht inkopen:
u vindt wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers

 2.

Eenvoudig op de hoogte blijven
van actuele ontwikkelingen, nieuwe producten en technieken binnen het industriële  midden- en kleinbedrijf.

      

Abonnement afsluiten

  

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief