Zoeken
 
 

Tien kanshebbers voor Agoriaprijs 2014


Brussel, 18 november 2014
Tot eind oktober konden studenten hun eindwerk indienen bij de vzw Scriptie om deel te nemen aan de Vlaamse Scriptieprijs. Via de uitreiking van deelprijzen is er bijzondere aandacht voor eindwerken uit de zogenaamde STEM-richtingen (Science, Technology, Engineering & Mathematics). Zo bekroont Agoria elk jaar het beste technologische eindwerk met de zogeheten Agoriaprijs.

Zopas werd de 'longlist', de preselectie van kanshebbers, voor de Agoriaprijs 2014 bekendgemaakt. We telden dit jaar een recordaantal van 66 inzendingen. Agoria's experts Talent & Arbeidsmarkt maakten een eerste preselectie, die daarna werd voorgelegd aan de jury die is samengesteld met Agoria-leden Michel Van De Wiele (Marke), SAS Automotive (Gent), USG Engineering (Antwerpen), FBFC International (Dessel), Vinçotte (Vilvoorde) en SML (Genk). Dit zijn de tien kanshebbers:

 

 

Prijsuitreiking

Op 28 november worden de drie beste eindwerken bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar ontvangt een cheque van 500 euro en krijgt een opleiding Innovatiemanagement aan de Vlerick Business School aangeboden. De naam van de uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking van de Vlaamse Scriptieprijs op 18 december in de Concertstudio in Kortrijk. Vorig jaar ging de Agoriaprijs naar industrieel ingenieur Ken Vanherpen (Karel De Grote Hogeschool - Universiteit Antwerpen) die voertuigsensoren ontwikkelde om putten in de weg te detecteren in normale personenwagens.

Agoria nodigt alle lidbedrijven uit op de prijsuitreiking, een unieke kans om kennis te maken met het pas afgestudeerde toptalent van Vlaanderen.

print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief