Zoeken
 
 

Ambitieuze ondernemers in technologie gezocht


Eindhoven (NL) , 18 november 2014
Ambitieuze ondernemers in de technologie kunnen zich opgeven voor het hightech accelerator programma NextOEM 2015. De ideale kandidaten komen uit een van de economische speerpunt sectoren en zijn actief in ontwikkeling en productie van geavanceerde systemen. Ze hebben een uitontwikkeld product waarvan de verkopen gestart zijn.
Na een succesvolle uitvoering in 2014, waaraan zes bedrijven deelnamen, staat NextOEM 2015 nu ook open voor Belgische bedrijven. Werkgeversvereniging VKW Limburg uit Vlaanderen treedt toe tot het gezelschap dat NextOEM heeft opgezet: Brainport Development, Brainport Industries, PWC, Kamer van Koophandel en BZW. Het programma van NextOEM 2015 begint in februari en duurt een jaar. Iedere kandidaat krijgt als eerste een bedrijfsscan. Op basis van deze scan wordt samen met de ondernemer een maatwerk actieplan opgesteld. Na afloop van het programma blijven deelnemende bedrijven betrokken via een 'alumni community', waarin de bedrijven over een langere periode worden gevolgd en ondersteund. De ‘community 2014' zwaait in januari 2015 af met een laatste, feestelijke netwerkbijeenkomst. De zes kandidaten (Admesy, Cordis, JSB, NEMO, Pathofinder en Leddriven) zijn unaniem lovend over het programma. NextOEM 2014 leverde heldere reflecties op, businessmodellen zijn aangescherpt, het eigen netwerk is flink uitgebreid en er zijn zeer concrete stappen gezet naar toekomstig succes. Om Brainport economisch verder te versterken is het van belang dat het aantal grote technologische bedrijven in de toekomst toeneemt. Zij zorgen namelijk voor een vergroting van de diversiteit en een acceleratie effect voor de regio. Afgelopen decennium is het aantal grotere technologie bedrijven echter constant gebleven. Daarom hebben Brainport Development, Brainport Industries, PWC, Kamer van Koophandel en BZW samen het initiatief genomen om het high tech accelerator programma NextOEM op te zetten.
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Ondernemerszaken

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren
   

 
 

Nog geen abonnement?

Met Vraag&Aanbod België kunt u: 

 

Vraag&Aanbod België
1. 

Scherp en gericht inkopen:
u vindt wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers

 2.

Eenvoudig op de hoogte blijven
van actuele ontwikkelingen, nieuwe producten en technieken binnen het industriële  midden- en kleinbedrijf.

      

Abonnement afsluiten

  

 
 

Wekelijkse nieuwsbrief Maakindustrie

Nieuwsbrief icoonIedere woensdag verschijnt er een e-mailnieuwsbrief voor en door de Belgische maakindustrie. Wilt u deze ontvangen?

Meld u dan nu aan voor de e-mailnieuwsbrief