Canadese Valsoft Corporation neemt Navitrans International uit Kortrijk over


Kortrijk, 19 februari 2020
Valsoft Corporation uit Montreal, gespecialiseerd in de overname en ontwikkeling van softwarebedrijven voor de verticale markt, heeft de overname van Navitrans International aangekondigd. De overname van Navitrans is de derde investering van Valsoft in de transport- en logistieke sector.
Navitrans biedt complete softwareoplossingen voor logistiek, transport, opslag en expeditie. 'Het zijn 20 spannende jaren geweest voor Navitrans', zegt Heinz Helewaut, CEO van Navitrans. 'We hebben het genoegen gehad om samen te werken met de logistieke industrie om zinvolle oplossingen te creëren en onze klanten te helpen bij het oplossen van de dagelijkse problemen en operationele pijnpunten. We zijn zo blij dat we ons nu bij Valsoft hebben aangesloten, omdat zij zich inzetten om het merk verder te ontwikkelen en tegelijkertijd uit te breiden naar nieuwe markten, en dat onze medewerkers kunnen vertrouwen op een gegarandeerde continuïteit. We zullen allemaal samenwerken om een soepele overgang te garanderen en de belangen van onze klanten te behartigen.'

Het merk Navitrans gaat verder onder Valsoft en zal nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding verkennen. Bovendien zullen Navitrans en Valsoft zwaar investeren in toekomstige technologie om het scala aan oplossingen van Navitrans verder te versterken en voort te bouwen op het succes van de klant.
 
 
 
© Vraagenaanbod.be