Schäfer breidt voorraad geperforeerde platen uit


Neunkirchen (DE) , 9 oktober 2019
Schäfer Lochbleche breidt zijn voorraadportefeuille uit met nieuwe gatenpatronen en roestvast staal. In totaal zijn er 68 nieuwe artikelen beschikbaar. Met de nieuwe producten speelt het bedrijf in op de huidige markteisen.
Nieuwe ronde perforaties in rechte rijen, Rg 10-15 en Rg 4.5-15 zijn nu permanent uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen en materialen. Twee nieuwe roestvast staalsoorten, 1.4404 en 1.4571, zijn eveneens toegevoegd. Sinds 2018 is het volledige voorraadassortiment ook beschikbaar in een online shop. De focus ligt op het begeleiden van de gebruiker naar de gewenste geperforeerde platen met slechts enkele muisklikken. De weg naar het gewenste product wordt ondersteund door talrijke filter- en selectie-instellingen, en een vergelijkingsfunctie voor een willekeurig aantal geperforeerde platen.

 

‘In het belang van de klanttevredenheid hechten wij veel waarde aan een brede multichannelaanpak en bieden wij onze klanten een zo breed mogelijke keuze aan communicatiekanalen. Naast de continue optimalisatie van de digitale dienstverlening hechten wij ook veel belang aan persoonlijk contact op lange termijn. Als u persoonlijk winkelen belangrijk vindt, helpen onze ervaren collega's u zelfs bij de kleinste vragen'-, legt Alexander Tumasjan, sales manager bij Schäfer Lochbleche uit.

Schäfer Lochbleche

Onder het motto ‘geperforeerde platen op maat - individueel en snel' biedt de firma Schäfer Lochbleche een breed scala aan hoogwaardige geperforeerde platen voor alle branches en toepassingen op korte termijn beschikbaar. Met precisiegereedschappen is het bedrijf in staat om aan bijna alle eisen van de klant te voldoen op het gebied van materiaal, gatenpatroon, afmetingen, voorbewerking en levering. Schäfer Lochbleche maakt deel uit van Schäfer Werke.

 
 
 
© Vraagenaanbod.be