Smappee lanceert nieuw energiebeheersysteem


Kortrijk, 6 februari 2019
Smappee, de fabrikant van slimme energiemonitoringsystemen, toonde zijn nieuwe energiebeheersysteem Smappee Infinity op de beurs E-World 2019 in het Duitse Essen. Smappee Infinity is ontworpen op maat van leveranciers van energiediensten (Energy Service Companies, of ESCo's) en OEM-klanten (Original Equipment Manufacturer). Het biedt realtime diepgaande energie-inzichten om geïnformeerde en effectieve beslissingen te nemen op het gebied van energieverbruik.

Zowel bedrijven als consumenten krijgen steeds meer te maken met toenemende en variabele energieprijzen en met nieuwe wetgeving inzake het energieverbruik van gebouwen. Steeds vaker roepen ze de hulp in van ESCo's en gaan ze op zoek naar producten waarmee ze hun energie-efficiëntie kunnen verhogen. 

 

Om in te spelen op die markttrend, wil Smappee Infinity een flexibele, toekomstbestendige oplossing bieden die nuttige informatie geeft over energieverbruik, -productie en -optimalisatie.

 

Toekomstbestendige oplossing

'Smappee Infinity biedt gebruikers essentiële inzichten en hulpmiddelen om het gebruik van hun duurzame energie te optimaliseren en de energiestromen in hun gebouw, kantoor of huis te beheren', legt Stefan Grosjean, CEO van Smappee, uit. 'Nu gedecentraliseerde energieproductie steeds meer mainstream wordt, wordt het nog belangrijker om je energie te begrijpen en efficiënt te beheren. Smappee Infinity is de toekomstbestendige oplossing die gebruikers in staat stelt om onmiddellijk actie te ondernemen en zo hun energie-efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen.'

 

www.smappee.com/be

 

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.be