RoboJob nu ook naar Spanje


Heist-op-den-Berg, 5 december 2018
RoboJob blijft zijn internationale activiteiten verder uitbreiden. Met het einde van het jaar in zicht maakt RoboJob bekend dat het ook actief wordt in Spanje. Daar sloot de CNC-specialist recent een nieuwe partnerovereenkomst af met Intermaher, de exclusieve verdeler van Mazak CNC-machines in Spanje.

Nog maar enkele maanden geleden kondigde het Belgische bedrijf aan dat het in Italië actief werd. Nu wordt ook Spanje toegevoegd aan de lijst met landen waar RoboJob zijn producten in CNC-automatisering op de markt brengt. Met Intermaher, de exclusieve verdeler van Mazak-machines in Spanje, werd een dealerovereenkomst afgesloten. 


'We hebben al langer een uitstekende relatie met Mazak,' vertelt Jan Van de Wouwer, Area Sales Manager bij RoboJob. 'Zo hebben we al overeenkomsten met Mazak in Frankrijk, Duitsland en andere landen in West-Europa. We zijn enorm blij dat we nu ook in Spanje van start kunnen gaan.'

 

Spaanse economie 

De Spaanse economie is al enige tijd aan een heropleving bezig, nadat het land zwaar werd getroffen tijdens de economische crisis van 2008. Deze opleving is ook te zien in de machine- en apparatenbouw, wat maakt dat ook de verkoop van CNC-machines en CNC-automatisering in de lift zit.  

 

www.robojob.eu/nl  

 
 
 
© Vraagenaanbod.be