Zoeken
 
 

Bouw op koers voor eerste Bouwxpo


27 maart 2013
Iedereen die een eigen woning wil bouwen, kopen, verbouwen, inrichten, optimaliseren of energiezuinig maken, kan van vrijdag 8 tot en met maandag 11 november 2013 terecht in hal 4 van Kortrijk Xpo voor de eerste editie van Bouwxpo.

Aan welke Europese normen dient mijn bouwproject te voldoen? Welke zijn de nieuwste technieken op het gebied van ventilatie, verwarming en elektriciteit? Welke oplossingen zijn voorhanden inzake hernieuwbare energie?  Welke zijn de nieuwste trends inzake interieurdecoratie? Hoe maak ik van mijn tuin een verlengstuk van mijn woonkamer/woning? Bouwxpo 2013 speelt perfect in op deze vragen en presenteert gedurende vier dagen een totaalaanbod aan producten, diensten en oplossingen voor de branche.

Bouwxpo 2013 bundelt immers de belangrijkste aanbieders en specialisten onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten en dit in de ruimste zin van het woord.

 

Iedere exposant op Bouwxpo 2013 is een professional in zijn eigen vakgebied en staat de bezoekers bijgevolg graag bij met raad en daad. In het paviljoen ‘Meet the professional' kan de bezoeker met zijn vragen terecht bij de belangrijke partijen binnen het bouw- en verbouwgebeuren: de architect, de notaris, de bankinstelling, de decorateur en de tuinarchitect.

Naast dit uitgebreide aanbod, legt Bouwxpo 2013 sterk de nadruk op: kwalitatieve contacten in een ongedwongen sfeer, kennisoverdracht door middel van infosessies over actuele trends of regelgeving en maximaal rendement van de investering voor de deelnemers door middel van een zeer aantrekkelijk incentivesysteem.

 

www.bouwxpo.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren