Zoeken
 
 

Grote vraag leidt tot nieuw opleidingscentrum


8 juli 2024
Elk jaar willen zo’n drieduizend mensen de technieken van minerale coatings onder de knie krijgen. In het opleidingscentrum van BEAL International in Fernelmont (BE) kunnen professionals hun expertise aanscherpen en kennismaken met nieuwe technieken. Ook lanceert het bedrijf in september een online platform om opleidingen nog makkelijker te boeken.

Bij BEAL International in Fernelmont, bij Namen, staan ze er niet meer van te kijken: teams uit Japan of andere hoeken van de wereld die overvliegen om de verschillende coatings te leren kennen en toe te passen. Om de steeds grotere interesse in opleidingen te kunnen opvangen, investeerde het Belgische familiebedrijf in een nieuw opleidingscentrum in de thuisbasis: een opleidingscentrum, onderzoekscentrum én gloednieuwe showroom van 500 m2 die in september de deuren opent - goed voor een totaalinvestering van zes miljoen euro.

 

Barbara Thiry, directrice en verantwoordelijke voor de opleidingen bij BEAL International: 'In het nieuwe opleidingscentrum kunnen vijf groepen van twaalf personen gelijktijdig een cursus theorie en praktijk volgen. Het centrum komt zo tegemoet aan de groeiende vraag naar zowel basislessen als gespecialiseerde opleidingen. Het aanbrengen van Mortex® en Bealstone® - net als de vochtwerende producten Capilasil® - is dan ook vakwerk en vergt de nodige kennis. De voorbije jaren trainden we al zo'n tweeduizend vakmensen in binnen- en buitenland, en het ziet ernaar uit dat we dit jaar zo'n drieduizend cursisten mogen verwelkomen.'

 

Online opleidingen

BEAL International organiseert trainingen in Fernelmont en bij distributeurs-partners wereldwijd, in verschillende talen (Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits, Japans). Zelfs online opleidingen zijn mogelijk. Vanaf september zijn de opleidingen nog gemakkelijker te boeken, via een nieuw online platform.

 

Barbara Thiry: 'Verder blijven we het aanbod trainingen uitbreiden. Zo is er veel interesse voor het thema ‘kleurenharmonie'. Deze training gaat dieper in op het NCS-kleurensysteem en de achromatische (neutrale) kleuren, maar belicht ook de psychologische impact van kleur op de mens. We reiken graag inspiratie aan, zeker omdat onze minerale coatings voor een wereld van verbeelding staan.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren