Zoeken
 
 

RoboJob verdrievoudigt productiecapaciteit


14 mei 2024
RoboJob is verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg, waarmee het CNC-bedrijf in één klap de productiecapaciteit verdrievoudigt. In de nieuwe showroom is nu ruimte voor het opstarten van het volledig productportfolio.

'Het nieuwe gebouw staat niet enkel in teken van een hogere productiecapaciteit of meer voorraad,' licht CEO Helmut De Roovere toe. 'Het is een flinke stap vooruit op alle vlakken. Daarbij zijn we uiteraard ook onze klanten en partners niet vergeten.'

 

Met een grotere, moderne productievloer en een ultramodern magazijn heeft RoboJob zich alvast voorbereid op verdere groei. Automatisering en digitalisering zitten immers in de lift sinds de pandemie van 2020. Daarnaast beschikt het nieuwe gebouw dus ook over een ruime showroom waar het volledige portfolio van de CNC-specialist wordt opgesteld.

 

'Naast de showrooms in onze technologiecentra in Duitsland en de Verenigde Staten zijn we erg fier dat we onze klanten ook in België warm kunnen ontvangen,' vertelt De Roovere. 'Wij bieden immers technologie aan die je met eigen ogen moet kunnen zien. De software moet je zelf eens kunnen instellen zodat je zelf ervaart hoe makkelijk en gebruiksvriendelijk ze is. Daarom is deze showroom zo belangrijk.'

 

Verder beschikt het nieuwe hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg nog over kantoren, vergaderzalen en heel wat ruimte om verder te bouwen aan nieuwe technologie. 'Bovendien beschikken we over een opleidingscentrum waar onze eigen techniekers en ook partners worden opgeleid om onze robots te installeren.' De officiële inhuldiging van het nieuwe kantoor staat in juni op de planning.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren