Zoeken
 
 

Eerste Fastener Fair Global sinds corona breekt records


Stuttgart (DE), 3 april 2023
De negende Fastener Fair Global, de internationale beurs voor de bevestigingsindustrie in de Messe Stuttgart in Duitsland, blijkt aardig wat records verbroken te hebben. Bijna 11.000 vakbezoekers uit 83 landen bezochten het evenement om de nieuwste innovaties, producten en diensten op alle gebieden van de bevestigingstechnologie te ontdekken en om in contact te komen met andere professionals uit de industrie.

Fastener Fair Global 2023 verwelkomde ongeveer 1.000 exposanten uit 46 landen, die de hallen 1, 3, 5 en 7 van het beursgebouw vulden. Met een netto expositieruimte van meer dan 23.230 m2, een toename van duizend m2 ten opzichte van de vorige beurs in 2019, presenteerden exposanten het complete spectrum van bevestigingstechnologieën: industriële bevestigingsmiddelen, bouwbevestigingen, montage- en installatiesystemen en productietechnologie voor bevestigingsmiddelen. De editie 2023 vertegenwoordigt de grootste Fastener Fair Global tot nu toe.

 

'Na vier lange en uitdagende jaren sinds de laatste editie plaatsvond in 2019, opende Fastener Fair Global de deuren voor haar negende editie en bevestigde haar positie in de industrie als het go-to evenement voor de productie- en industriële sector', zegt Stephanie Cerri, Fastener Fair Global Event Manager bij de organisator RX. 'Zowel de omvang van de beurs als de sterke deelname aan Fastener Fair Global 2023 getuigen van het belang van het evenement als mijlpaal voor de bevestigingssector internationaal en dienen als economische indicator voor de groei van deze industrie.'

 

Volgens de voorlopige resultaten van de bezoekersenquête kwam ongeveer 72 procent van alle bezoekers uit het buitenland. Duitsland was het grootste bezoekersland, gevolgd door Italië en het Verenigd Koninkrijk. Andere belangrijke Europese bezoekerslanden waren Polen, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Oostenrijk en België. De Aziatische bezoekers kwamen voornamelijk uit Taiwan en China. De belangrijkste sectoren waaruit de bezoekers kwamen waren metaalproducten, de automobielindustrie, distributie, de bouwindustrie, machinebouw, hardware / doe-het-zelf detailhandel en elektronische / elektrische goederen. De meeste bezoekers waren groothandelaren in bevestigingsartikelen, fabrikanten, distributeurs en leveranciers.

 

Volgende editie

Veel exposanten op de beurs van dit jaar hebben al aangekondigd dat zij opnieuw zullen exposeren op de volgende Fastener Fair Global in 2025, die van 25 tot en met 27 maart 2025 zal plaatsvinden bij Messe Stuttgart.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren