Zoeken
 
 

Advanced Engineering legt de focus op innovatieve productontwikkeling


Antwerpen, 16 maart 2023
De 4de editie van Advanced Engineering is op 24 & 25 mei in hal 4 van Antwerp Expo. 100 exposanten staan opnieuw klaar om bezoekers te helpen bij hun productontwikkeling. Daarnaast inspireren meer dan 50 toonaangevende sprekers het publiek en beleef je technologie in demozones over XR, AI, en product design.

‘We verwachten opnieuw zo'n 1.500 bezoekers vanuit de Benelux maakindustrie en R&D afdelingen van bedrijven zoals R&D managers, innovation managers, CTO's en product designers/engineers', zegt Jeroen Arnouts, Head of Event van de beurs.

 

Inspiratieprogramma  

Nieuwe topics als circulair product design, machinebouw met waterstof als brandstof, VR bij product design/engineering, AI in de industrie, werkbaar werk, vullen het inspiratieprogramma op de beursvloer. Marc Pollefeys (Microsoft - HoloLens), Saskia Van Uffelen (Agoria), Bart Van Lotringen (DAF Trucks), Hans Magits (Atlas Copco), Matthias Browaeys (WinWinner), Mark Venter (Once upon AI), Pieter Van Os (Circular Product Design), Erica Caluwaerts (Stad Antwerpen) tekenen present en worden bijgestaan door moderator Deepak Mehta.

 

Vernieuwde hightech demozones

Flanders DC, Antwerp.Powered.By.Creatives en de Universiteit Antwerpen slaan de handen in elkaar en organiseren een expo "Design as a tool". Hier voeren ze de winnende productdesigns van de Henry Van de Velde Awards op naast de sterkste eindejaarsprojecten van de studenten productontwikkeling. Verder is er een AI-Hub, een VR/AR-zone en zijn er indepth sessies die dieper op de materie ingaan.
Registreer u nu gratis voor de beurs en het programma via www.ae-expo.be.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren