Zoeken
 
 

Caroline Van der Perre wint WOMED Award 2022


14 maart 2023
Caroline Van der Perre won op 8 maart - Internationale Vrouwendag - de WOMED Award voor het jaar 2022. Zij staat aan het hoofd van RAFF Plastics uit Houthulst, een recyclagebedrijf dat van afval nieuwe grondstoffen maakt.

Caroline Van der Perre wint de WOMED Award en is daarmee de Onderneemster van het Jaar. Als CEO van RAFF Plastics, een familiaal recyclagebedrijf voor plastiek afval met meer dan 45 jaar ervaring, drukt ze haar stempel door in te zetten op innovatie en duurzaamheid. Haar bedrijf draagt zo bij aan de omslag naar een circulaire economie in Vlaanderen. De jury prijst haar authenticiteit en visie. Caroline Van der Perre haalde het van twee andere genomineerden voor de titel: Ine Meeussen van Ufinity en Elke Geraerts van Better Minds at Work. 

 

Belofte van het Jaar

In de categorie 'Belofte van het Jaar', voor startende vrouwelijke ondernemers, gaat de nationale bekroning naar de West-Vlaamse Emma Callens van EMC Greenroofs. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, advies, aanleg én onderhoud van groendaken en daktuinen. Het perfecte antwoord op de uitdagingen rond verstedelijking en de klimaatproblematiek. Emma weet dat een sterk netwerk rondom haar het verschil maakt. Dat in combinatie met haar passie, ambitie en de focus op innovatie overtuigden de jury helemaal. Zij won het van de andere provinciale genomineerden: Hilde Gos van IceLab NiceCream Creations (Antwerpen), Sanne Schrooten van SUPURA (Limburg), Maura Nachtergaele van Payflip (Oost-Vlaanderen) en Liesbeth Dupon van KiddoTravel (Vlaams-Brabant). 

 

Wat zijn de WOMED Awards?

Markant vzw, UNIZO en VLAIO bekronen vrouwelijk ondernemerstalent. Elk jaar reiken we rond 8 maart - Internationale Vrouwendag - een award uit aan de Onderneemster én de Belofte van het Jaar. Alle info via womedaward.be.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren